Staj Duyurusu [Güncel]

Staj Duyurusu

(Güncelleme: 17 Haziran 2020)

Bölümümüzde staj için, yayınlanan duyuru çerçevesinde 3 seçeneğiniz bulunmaktadır:

1. Bir işyerinde fiilen bulunarak staj yapmanız istiyorsanız SGK işlemlerini şahsen ya da noterden

vekâletname verdiğiniz biri aracılığıyla kampüse gelerek yapmanız gerekmektedir.

2. Uzaktan staj imkânı veren bir iş yerinde yapacaksanız ve bu işyeri SGK işlemlerinin yapılmasını

zorunlu tutmuyorsa kampüse gelmenize gerek yoktur. Stajınıza kurumun kuralları

çerçevesinde başlayabilirsiniz.

3. Uzaktan ödev/proje şeklinde staj yapacaklar için herhangi bir SGK işlemi olmadığından

kampüse gelmelerine gerek yoktur. Bunu tercih etmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki

maddelere dikkat etmesi gerekmektedir:

•  Uzaktan ödev/proje şeklinde staj yapmayı tercih eden öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Ercan Avşar’a eposta atarak bu tercihlerini belirtecekler. E-postada ad, soyad ve öğrenci numarası yazılı olmalıdır.

•  Konu ile ilgili tercih belirten e-postayı atmak için son tarih 10 Temmuz 2020’dir. Bu tarihten sonra yapılacak olan talepler kesinlikle geçersiz olacaktır.

•  Talepte bulunan öğrencilere bölüm öğretim üyelerinden biri staj danışmanı olarak atanacak ve üzerinde çalışacakları ödev/proje bildirilecektir.

• Talepte bulunan öğrencilere talebinin alındığına dair onay e-postası gönderilecektir. Onay e-postasını alan öğrencilerin kendilerine staj danışmanı atanana kadar herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Fakat güncel duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

• Staj danışmanı atanma işlemi 10 Temmuz 2020 tarihinden sonra yapılacak olup, danışmanları öğrencilere bildirilecektir.

Her 3 durumda da staj defteri doldurulup bölüme teslim edilmesi gerekmektedir. Uzaktan yapılacak stajlarda, staj başarı belgesinin dışında staj defteri kurum onayına gerek bulunmamaktadır.