Öğrenci Konseyi Seçimi

Üniversitemiz Senatosunun 21.12.2021 tarihli ve 25/02 sayılı kararı ile kabul edilen Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi https://genelsekreterlik.cu.edu.tr/cu/mevzuat/universitemizmevzuati/ogrenci-mevzuati adresinde duyurulmuştur. 2021-2023 dönemi için Öğrenci Konseyi seçim takvimi ekte gönderilmiş olup öğrenci temsilciliği seçiminin anılan yönerge çerçevesinde yapılarak, belirlenen Fakülteniz / Yüksekokulunuz / Meslek Yüksekokulunuz / Konservatuvarınız öğrenci temsilcisinin öğrenim bilgileri ile iletişim (telefon, e-mail, adres) bilgilerinin 17 Ocak 2022 tarihine kadar Rektörlüğümüze bildirilmesi gerekmektedir. Seçilen biriminiz öğrenci temsilcisinin 24 Ocak 2022'de yapılacak olan Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Seçimlerine katılımlarının sağlanması önemlidir. Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Yönergesinin 11. maddesinin 1.fıkrasında yer alan "Öğrenci konseyi başkanlığını, Çukurova Üniversitesi'nin fakülte/yüksekokul/ konservatuvar adlarının alfabetik sıralamasına göre belirlenen birimin öğrenci temsilcisi üstlenir." hükmü gereğince 2021-2023 dönemi için Öğrenci Konseyi Başkanı Ceyhan Mühendislik Fakültesi öğrenci temsilcisi olacaktır. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Prof.Dr. Hayri Levent YILMAZ

Rektör Yardımcısı

29 Aralık 2021 Öğrenci Temsilciliği Aday Başvurusu için Son Tarih
5 Ocak 2022 Bölüm/Program/Anabilim/Anasanat Dalı Öğrenci Temsilciliği Seçimleri