...

Staj Def. Duyurusu (Arş. Gör. Halit ERİŞ)

Ünalp Kurumak 2.staj Tosyalı Toyo Çelik A.Ş Eksik yok.

Yavuz Alşan 1.staj Boysan Engineering Eksik yok.

Nurcan Araz 2.staj EÜAŞ- Seyhan HES Eksik yok.

Tunahan Ataş 1.staj Beta Transformatör Elektromekanik San. Tic. A.Ş Eksik yok.

Eren Güneş 1.staj Çek-el elektrik 2 fotoğraf eksik.

Çağlayan İlhan 1.staj Çokyaşar Tel Örme ve Dokuma Tel Galvanizleme Çivi Tic.San.A.Ş. Eksik yok.

Muhammed Alperen Çelikdemir 1.staj Akyem yem, yağ, biodizel, tarım ve san. Tic. A.Ş Eksik yok.

Muhammed Hachalaf 1.staj Nakotech Elektrik sayfalarda workdone-tarihler eksik.

Sergen Şimşek 1.staj 1.5 Adana Elektromobil Laboratuvarı Eksik yok.

Bekir Seyfi İçli 1.staj Dayven Otomasyon Bilişim Peysaj İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İçerik yetersiz, her sayfa 2-3 cümle.

Fıratcan Gün 1.staj Koton İnş. Turizm Mensucat San. Tic. Ltd. Şti. Eksik yok.

Ömer Faruk Makam 2.staj 1.5 Adana Elektromobil Laboratuvarı Eksik yok.

Asilkan Şakir 1.staj 1.5 Adana Elektromobil Laboratuvarı Eksik yok.

Yunus Sayıkan 2.staj 1.5 Adana Elektromobil Laboratuvarı Eksik yok.

Emirhan Aykan 1.staj DHMİ Adana Havaalanı Eksik yok.

Yusuf Alperen Ersoy 2.staj Tosyalı Holding Eksik yok.

Mert Muştuoğlu 1.staj Abalıoğlu Holding A.Ş Eksik yok.

Mossab Al Aryan 2.staj Pro Otomasyon Elektronik Elektrik İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Çift sayfaya baskı yapılmış.

Yusuf Tosun Eksik Koluman Automotive Industry Inc. Öğrenci numarası ve staj dönemi eksik, sayfalara tarihler yazılmamış

Yukarıda isimleri bulunan öğrencilerin eksiklerini 06.12.2020 tarihine kadar tamamlamaları gereklidir.

·        Öğrenci staj süresince öğrendiği önemli bilgi ve deneyimleri 10 slaytı geçmeyecek şekildePowerPoint’tehazırlamalıdır.

·        Hazırlanan staj sunumları en fazla 10 dk’lık zaman diliminde anlatılmalıdır.

·        Staj sunumları ve Skype kullanıcı isimleri 06.12.2020 tarihine kadar heris@cu.edu.tr adresine gönderilmelidir.

·     Sunumlar 10.12.2020 tarihinde  Skype ortamında online olarak yapılacaktır. Saat ile ilgili bilgilendirme size mail olarak pazar günü iletilecektir.

·        Staj sunumunu zamanında yapmayan öğrenci stajdan başarısız sayılacaktır. Başarı durumu sunumlar tamamlandıktan sonra ileri bir tarihte ilan edilecektir.