%20 LİK PROJE GRUPLARI VE ÖNEMLİ DUYURU

Merhaba arkadaşlar,

Çok disiplinli mühendislik projesi kapsamında bitirme ödevi dersinin %20'lik bir bölümünü Elektrik Elektronik ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri öğrencileri ortak olarak hazırlayacaktır. Bu kapsamda gruplar belirlenmiş olup ekteki dosyada sizlerle paylaşılmıştır. 24.10.2023 Salı günü saat 12:30'da EE1 dersliğinde (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Binasında) bir tanıtım toplantısı düzenlenerek soru-cevap yapılacaktır. Bu toplantıya her gruptan en az bir elektrik elektronik bir endüstri mühendisliği öğrencisinin katılımı yeterlidir. 27.10.2023 Cuma gününe kadar her grubun konu bildirimini teams üzerinden danışmanlara yapması gereklidir. Bu tarihe kadar konu bildirimi yapmayan gruplar için danışmanlar konu ataması yapacaktır. Konu bildirimini grup numarasıyla tek bir grup üyesinin yazması yeterlidir. Gruplar için tıklayınız..

İyi bir dönem geçirmek dileğiyle,

Çok disiplinli proje koordinatörlüğü