...

Staj Duyurusu (12/10/2020)

Bu yaz staj yapıp defterini teslim etmesi gereken öğrenciler için iki seçenek bulunmaktadır. Defter teslimi için son gün 30 Ekim 2020'dir.
1 - Elden teslim:
Defterini elden teslim etmek isteyen öğrenciler bölümümüze gelerek öğrenci işlerine defterlerini imza karşılığı teslim edebilirler.
2 - Online teslim:
Defterini online olarak teslim etmek isteyen öğrenciler, staj defterlerinin ıslak imzalı halini tarayarak dijital hale getirmesi gerekmektedir. Dijital haldeki defter tek bir parça halinde ve .pdf formatında cu.eemb.staj@gmail.com adresine gönderilecektir. Ayrıca, şirket sorumlusu tarafından imzalanmış olan kapalı zarf içindeki performans formu posta yolu ile bölümümüze gönderilecektir. Sadece defter veya sadece performans formunun gönderilmesi durumunda belgeleriniz değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOTLAR:
1 - Bölümümüz hocaları danışmanlığında uzaktan ödev/proje şeklinde staj yapan öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.
2 - Bir firmada uzaktan staj yapmış olan öğrenciler, defterlerini imzasız bir şekilde gönderebilirler. Fakat performans formunu posta yolu ile bölümümüze ulaştırmaları gerekmektedir.